Verlichting

Creëer sfeer in je woning met lampen

Geschreven door admin

Je kent het wel te felle lampen in je woning of te veel kille lampen waardoor de sfeer van je huis niet zo gezellig of fijn meer is. de belichting van je lampen beïnvloed hoe je eruit ziet, je humeur en de sfeer natuurlijk in het algemeen. Het is daarom belangrijk dat je de juiste lampen en het juiste licht plaatst in je woning.

Warm licht

De meeste mensen krijgen er al de kriebels van bij het denken aan witlicht in je huis, bah! Wit licht creëert een kille, koud en vooral ongezellige sfeer in huis. Je krijgt meer het gevoel dat je in een ziekenhuis rondloopt dan dat je gezellig thuis op de bank zit. Wij Nederlanders zijn niet echt fan van dit witte licht, we hebben liever een wat warme kleur licht in huis dat ons een fijn warm en gezellig gevoel geeft als we binnen komen. vooral omdat het in Nederland vaker donker is dan licht, houden we misschien nog wel extra van een gezellig sfeertje binnen!!

Overal licht en lampjes

Alleen een grote lamp in de keuken of woonkamer hebben hangen of staan zal niet bepaald helpen bij het creëren van zweer, hoe warm het licht ook is. zodra je meerdere lampen in de woonkamer of keuken plaatst zal je al snel merken dat dit een veel warmer effect krijgt. Dit komt omdat er nu meerdere plekken worden belicht in verschillende hoeken en niet alleen midden in de kamer.

Creëer sfeer met Louis Poulsen verlichting

Deze sfeervolle Louis Poulsen lampen zullen iedere ruimte een karakteristieke uitstraling geven met een unieke sfeervolle verlichting. Met deze designer lampen kan je elke ruimte omtoveren in een aangename en sfeervolle omgeving dat warmte en gezelligheid uitstraalt.