Het interieur van je woning heeft een grote invloed op de uitstraling hiervan! Je wilt zeker in de woon-, eet- en slaapkamer een gezellig interieur gebruiken, zodat je hier heerlijk kunt relaxen. Steeds meer woningbezitters kiezen voor een interieur met industriële elementen. Denk bijvoorbeeld aan een stoere industriële kast, verschillende stalen producten, enzovoorts. Met name deze stalen producten zijn door de jaren heen steeds meer in trek geraakt onder interieurstylisten. Onder stalen producten verstaan we niet alleen de industriële stellingkasten die binnen veel interieurs gebruikt worden. Denk bijvoorbeeld ook aan stalen trappen en balustrades rond de woning!

Stalen producten met een industriële look

Stalen producten staan voor betrouwbaarheid en degelijkheid. De kans dat een stalen trap of balustrade breekt, is minimaal. Hoewel die kans bij houten producten ook bijzonder klein is, kan het hout door de jaren heen gaan rotten. Dit maakt dat de houten constructies verzwakt kunnen worden. Iets wat bij stalen producten niet mogelijk is. In het bijzonder, wanneer je voor roestvrijstalen producten kiest. Klik hier om te kijken wat voor trappen en balustrades er tegenwoordig worden aangeboden.

Deze trappen en balustrades zijn niet alleen geschikt voor buiten woningen. Je zou bijvoorbeeld ook voor een stalen trap in de gang van je woning kunnen kiezen. De gang krijgt hiermee een industriële look.

Nette stellingkasten van metaal gebruiken

Naast de stalen trappen en balustrades, kun je voor het gebruik van metalen stellingkasten in de keuken kiezen. De stellingkasten bieden je ontzettend veel extra ruimte voor je servies, pannen, enzovoorts. Aan de poten van deze stellingkasten zou je leuke potjes met verse kruiden kunnen ophangen. Gebruik hiervoor een klein haakje, zodat de potjes stevig op hun plek blijven zitten. Het geeft de keuken een speels en modern tintje! Op welke manier verwerk jij stalen producten in je interieur?