Slaapkamer Styling

Creëer een luxe hotelkamer gevoel in je slaapkamer

Geschreven door admin

Herken je dat gevoel wanneer je in een luxe hotelkamer komt en je meteen aanvoelt dat je de aankomende nacht heerlijk gaat slapen? Zou het niet fantastisch zijn als je dit gevoel ook in je slaapkamer thuis kunt ervaren? Als je dit wilt realiseren dan moet je weten welke factoren precies dit gevoel in een luxe hotelkamer teweegbrengen. In het volgende blogbericht gaan we dit analyseren en geven we je tips hoe je een luxe hotelkamer gevoel in je slaapkamer kan creëren.

Extra veel kussens op het bed

Op het moment dat je een hotelkamer binnen komt lopen heb je meteen de neiging om op het bed te springen en de lakens over je heen te trekken. Dit komt omdat het bed er zo enorm aantrekkelijk uitziet. Dit wordt voor een groot deel veroorzaakt door extra veel kussens op het bed. Eigenlijk heb je deze niet echt nodig, maar het ziet er wel comfortabel en uitnodigend uit.

Vloerbedekking in slaapkamer leggen

Wat luxe hotels ook altijd hebben is vloerbedekking in de slaapkamers. Waar de vloer van de lobby nog vaak met marmer is bedekt, wordt voor de kamers steevast voor vloerbedekking gekozen. Hier wil je namelijk een warm en comfortabel gevoel creëren. Als je met je blote voeten door de slaapkamer loopt zal je met vloerbedekking nooit last van koude voeten hebben.

Vers gewassen en ultrazacht beddengoed

Iets wat je zeker niet mag vergeten als je een luxe hotelkamer gevoel in je slaapkamer wilt creëren, is vers gewassen beddengoed. Dit is de voornaamste reden dat het bed in een hotelkamer zo lekker aanvoelt wanneer je erin gaat liggen. Niet alleen voelen de zojuist gewassen lakens lekker vers aan. Ze zijn ook nog eens heerlijk zacht. Een wasmiddel en wasverzachter kiezen waarmee je dit kunt bereiken is daarom ook een tip die we je aan kunnen raden.