De trends  van dit jaar zijn erop gericht om een warm en knus huis te maken. Een huis waarin geleefd mag worden en waar je graag in thuiskomt na een dag werken. Dit jaar spelen duurzame en natuurlijke materialen een grote rol, maar ook goede verlichting is niet weg te denken uit een goed ingericht huis. Op het gebied van accessoires zien we veel groene planten en zijn foto’s aan de muur helemaal hip, voor een persoonlijke touch. Wat helemaal in deze trends van persoonlijke stijl en goede verlichting past zijn lightboxen.

Wat zijn lightboxen en waarom passen ze zo goed in de huidige trend?

Lightboxen zijn eigenlijk gewoon verlichte boxen die je kan ophangen aan de muur of gewoon een leuk plekje op de kast kan geven. In de box kun jezelf een tekst samenstellen door het gebruik van losse letters. Lightboxen passen helemaal in de trends op het gebied van wonen en leven omdat ze meehelpen aan de sfeervolle verlichting in een kamer en je plaats hier een persoonlijke tekst in. Dit kan natuurlijk ook gewoon een bekende quote zijn of een wens voor de feestdagen, maar het is wel een tekst die jou persoonlijk aanspreekt.

Lekker afwisselen met de lightbox

Met een lightbox in huis kun je heel eenvoudig blijven afwisselen in huis. Je kunt iedere week of zelfs iedere dag kiezen voor een andere tekst. Je past hem aan bij het seizoen en je kunt ook nog eens afwisselen met de kleur van de letters en verschillende letterypen. Hangt de lightbox al enige tijd in de woonkamer en valt deze hierdoor minder op? Dan plaats je hem een tijd in de gang als echte eyecatcher voor mensen die net binnenkomen.  De lightbox is ook leuk te combineren met de trends van foto’s in huis, want als je het leuk vindt, kun je hier natuurlijk ook een foto of andere afbeelding in plaatsen. Je kunt lightboxen.nl bezoeken voor meer informatie over de mogelijkheden.

Tip voor de kinderkamer

Als je kinderen hebt, is een lightbox ook onzettend leuk voor op de kinderkamer. Plaats er een leuke tekst in uit een kinderboek en wissel deze regelmatig. Vertel over het boek waar de tekst uit komt en zo stimuleer je meteen het lezen bij kinderen.