Creatieve deurstickers

0
770
Design en lifestyleDesign en lifestyle

Wil je de kinderkamer van je zoon of dochter opvrolijken, maar vind je niet direct de inspiratie om dit te verwezenlijken? Zoek niet verder! Jules Bazar heeft onlangs enkele deurstickers gelanceerd voor de kinderkamer.

Met deze toffe deurstickers maak je de kinderkamer in een handomdraai leuker. Daarnaast zijn ze speciaal ontworpen om de creativiteit en verbeeldingskracht van je kinderen te bevorderen.

Joost en Viktor

De vrolijke deurstickers zorgen voor een gezonde dosis creativiteit en verbeelding in de kinderkamer. Met de vrolijke gezichten van de deurstickers wordt de creativiteit en verbeeldingskracht van je kind of jij zelf bevorderd. Laat ze tot leven komen in de bedtijd verhaaltjes.

Wie laat jij de held van de kinderkamer worden? Vrolijke Victor, de vrolijke krokodil zorgt voor bescherming tegen boze dromen en Jolige Joost, het jolige monster jaagt alle andere monsters snel weer weg. Ze zijn helden in het afschrikken van deze boze monsters en gekke geesten die onder het bed, in de kast of buiten de slaapkamer schuilen.

Makkelijk te bevestigen

Het installeren van de deurstickers van Jules Bazar is kinderspel. Deze stickers zijn namelijk zo gemaakt dat jan en alleman ze makkelijk kan installeren alsook kan verwijderen. Met een schaar knip je de verschillende deeltjes uit, vervolgens plak je ze tegen de deur.

Binnen een 10-tal minuten tover je een saaie deur om tot een creatief plaatje.