Creatief met chalkpaint en beton ciré

0
240
Beton
Design en lifestyle

Steeds meer mensen kiezen ervoor om bepaalde klussen in huis zelf uit te voeren. Daar zijn ook steeds meer handige hulpmiddelen voor beschikbaar. Twee van deze middelen zijn beton ciré en chalkpaint. Dit zijn namelijk producten waarmee men zelf aanpassingen in het huis kan doen. En deze voorzien van een uniek design. In dit artikel lees je meer over de werking van beide producten. En daarnaast hoe je het gebruik ervan het best kunt combineren.

Instant beton ciré

Instant beton ciré is een cementachtig poeder dat is vermengd met gemalen steen, bijvoorbeeld marmer of graniet. Het kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Zoals het optrekken van een tussenmuur of het plaatsen van een keukenblad. Beton ciré is wit of grijs, maar kan door het toevoegen van pigment de meest uiteenlopende kleuren aannemen. Beton ciré is duurzaam, slijt nauwelijks en kan verschillende uitstralingen opleveren. Namelijk van een strak egaal design tot een meer ruwere uitstraling.

Chalk

Chalkpaint

Chalkpaint is een special soort verf dat vaak wordt gebruikte om oude meubels een nieuwe look te geven. Dit wordt soms ook wel kalkverf genoemd, echter dit is niet correct. Aangezien er duidelijke verschillen zijn in met name de werking van kalkverf en chalkpaint. Zo is het schuren of egaliseren van de ondergrond voor het bewerken met chalkpaint niet nodig. Daarnaast kan chalkpaint op vrijwel elk product gebruikt worden, ongeacht het materiaal van het object. Chalkpaint.store is een steeds populairder wordend product. Omdat het snel droogt, geen egale ondergrond nodig heeft en zowel binnenshuis als buiten kan worden gebruikt.

Beton ciré combineren met chalkpaint

Instant beton ciré en chalkpaint zijn uitermate geschikt om met elkaar te worden gecombineerd. Heeft u een tussenmuur opgetrokken die u snel en gemakkelijk een uniek design wilt geven? Dan kunt u hiervoor chalkpaint bestellen. Voor zowel het bestellen van beton ciré als de chalkpaint kunt u het beste gebruik maken van een online webwinkel, aangezien niet alle doe-het-zelf winkels deze producten in combinatie met elkaar kunnen leveren.