Casual Fridays, nu gelukkig toch niet zo casual meer!

0
743
Design en lifestyleDesign en lifestyle

De gedachte van een vrijdag die eraan maakt de meeste op een sukkelende doordeweekse werkdag al High.. Wanneer je vrijdag voor de laatste werkdag nog even je bed uit moet, hangt er toch een andere atmosfeer dan bijvoorbeeld een dinsdag ochtend. Iedereen voelt het wel een beetje hangen, dat verdiende weekend om eindelijk zelf in te vullen wat je wilt doen.

De meeste van ons willen het simpel houden, maar toch wel weer heel erg gezellig, maar ook weer niet te duur, maar wel graag onder de mensen, maar niet te formeel, maar wel heel simpel etc. etc. Natuurlijk zouden we allemaal even naar Spanje willen vliegen elk weekend, maar dat is niet zo een reële optie voor de meeste van ons.

Dat zet je toch aan het denken. Soms denk je zo lang na over wat je nou moet doen met je weekend, dat je zonder dat je het door hebt, je heel je weekend uiteindeijk alleen maar wat hebt opgeruimd, boodschappen gedaan en als je geluk hebt een halfuurtje extra geslapen.

Voordat je het weet is het alweer zondag avond en zit je met je gedachten bij alles wat je voor de komende werkweek af moet hebben.

Dus tja, toch even goed van te voren nadenken..

Wat levert nou gezamenlijke gezelligheid op, is makkelijk te doen, heeft de X-Factor als het gaat om een feestelijke sfeer en kost bijna niks…? 1x raden (en nee, het is geen Mens-Erger-Je-Niet)

Het is Beer Pong!

Beer Pong spel

Beer Pong Game, echt zoo leuk!?

Ja het is echt zooo leuk!!

Het wereldberoemde Beer Pong spel. Iedereen heeft het inmiddels wel gezien of zelf gespeeld of misschien alleen als toeschouwer gekeken en je rot gelachen om dit spektakel.

Sinds enkele jaren wordt er hier enorm veel Beer Pong gespeeld, met de welbekende American Red Cups! Deze College game is in Amerika echter al een aantal decennia ‘het’ iconische spel dat op geen enkel studentenfeest kan ontbreken. De Amerikaanse traditie hebben wij nu eindelijk ontdekt.

Het bevat alle elementen van gezelligheid, drankjes, teams en is ideaal voor elk huisfeestje!

Vele bedrijven spelen het zelfs al tijdens het borrelen op de late vrijdagmiddag.

Wil je ook genieten van dit spel? Dan koop je simpelweg het Beer Pong spel, het enige wat je nodig hebt zijn American Red Cups, wat Beerpong balletjes + de bijbehorende drankjes naar wens. En niet wat vrienden vergeten uit te nodigen uiteraard.

Deze snelle ijsbreker, zorgt geheid voor een snelle omslag van een saai huisfeestje, naar een direct geslaagd huisfeest met onvergetelijke gezelligheid.

Of je nou goed of slecht bent in Beer Pong, de garantie van het genieten is er voor zowel de verliezende als winnende partij. De spelregels van Beerpong zijn super simpel, bekijk ze hier maar, simpeler kan het eigenlijk ook niet. Ook voor een Beer Pong Tafel kan je hier terecht.

Nu hoef je niet meer te aarzelen over welke bar je gaat bezoeken of af te wachten wanneer er nou een leuke verjaardagsfeest voorbij komt. Je kan simpelweg een gezellig groepje bij elkaar brengen, de Red Cups met balletjes + wat drankjes op tafel zetten. En iedereen weet bij het zien van die combinatie al dat het een te gekke avond wordt!