Inrichting Meubels Overig Styling

CanDo buitendeuren

Geschreven door admin

Bij de aanschaf van een CanDo buitendeur kunt u kiezen uit de volgende categorieën:

Modern, tuindeur, klassiek, tijdloos, landelijk, en achterdeur.

De moderne buitendeuren van CanDo hebben een strakke vormgeving en zijn voorzien van mat en blank isolatieglas. Een leuk detail zijn de decoratieve groeven.

De tuindeuren zijn verkrijgbaar in massief hardhout en massief vurenhout. Een pluspunt van de tuindeuren is dat ze allemaal ingekort kunnen worden. Ook is deze klasse het voordeligst ten opzichte van de andere klassen.

De klassieke deuren hebben een statige en authentieke vormgeving. Bij de roosterdeuren in de serie Klassiek is er door CanDo speciaal veiligheidsbeslag samengesteld.

De deuren uit de serie Tijdloos zijn geschikt voor bijna elke sfeer. Ook wel logisch gezien de naam.

De deuren uit de serie Landelijk worden ook wel “boerderijdeuren” genoemd, vanwege de typische boerse uitstraling. Het fijne van de deuren uit deze klasse is dat een aantal geschikt zijn als duodeur.

De achterdeuren zijn het simpelst van alle. Verreweg de meeste zijn voorzien van isolatieglas.

Kwaliteit

De buitendeuren van CanDo zijn van Tatajuba hout. Dit is een loofhout en dus een hardhout. De deuren dragen het FSC-keurmerk. Dit keurmerk geeft aan dat het hout uit een verantwoord beheerd bosgebied komt en door de hele handelsketen wordt gevolgd. Het hout is geel gekleurd en goed te bewerken.

Garantie

De garantieduur die u heeft voor een CanDo buitendeur verschilt per deur. De duur van de garantie geldt vanaf de dag van de aankoop en is gelijk aan fabrieksgarantie. Ook handig om te weten is dat u alleen recht heeft op een vergoeding of vervanging van een deur, mits het gebreken of incorrect geleverd goed binnen 4 weken na de levering is aangegeven bij CanDo. U dient het goed ook in originele staat en in de originele verpakking terug te sturen. Overige kosten en bijkomende kosten vallen niet onder de garantie en worden dan ook niet vergoed. Hierbij kunt denken aan kosten voor het plaatsen van de deur.

Prijsklasse

De prijsklasse varieert voor elke categorie.

  • Modern: tussen 759 euro en 1105 euro
  • Tuindeur: tussen 85 euro en 245 euro
  • Klassiek: tussen 794 euro en 1399 euro
  • Tijdloos: tussen 650 euro en 1105 euro
  • Landelijk: tussen 559 euro en 1005 euro
  • Achterdeur: tussen 95 euro en 510 euro