Bruiloft vastleggen doe je met een videobooth!

0
770
Design en lifestyleDesign en lifestyle

Jullie speciale dag heeft al veel voorbereiding gekost en moet natuurlijk net zo speciaal worden vastgelegd! Denk aan een videobooth huren voor je bruiloft, om zowel je eigen ervaring als de ervaringen en lieve wensen van je gasten vast te kunnen leggen. Wat je er allemaal mee kan en welke manieren er zijn om je bruiloft vast te leggen? Wij vertellen je er meer over!

Bruiloft vastleggen met een videobooth

Een bruiloft organiseren kan heel wat voeten in de aarde hebben, wel zo fijn dus om al jullie harde werk en geregel terug te kunnen zien als mooie herinnering. Om ook te horen hoe de gasten het hebben ervaren en hun lieve woorden nog veel vaker te horen, is een videobooth ideaal! Zo heb je een digitaal gastenboek om jaren later nog eens te bekijken. Ook kan je natuurlijk jullie eigen vreugde en geluk vastleggen gedurende jullie speciale dag. Een videobooth is gelukkig geen hoge kostenpost en is voor veel toekomstige bruidsparen haalbaar binnen het budget!

Foto(hokje) tijdens de bruiloft

Bij een onvergetelijke bruiloft horen herinneringen. Zo ook vastgelegde herinneringen in de vorm van foto’s. Met een fotohokje kan jij samen met de gasten en je partner op de foto. Ook de gasten zelf kunnen onderling veel leuke foto’s maken en hun eigen herinnering aan de prachtige dag mee naar huis nemen. Naast een fotohokje kan je ervoor kiezen om een fotograaf in te huren om de mooiste en meest spontane momenten vast te leggen. Uiteraard kan je ervoor kiezen een korte fotoshoot te houden met je ingehuurde fotograaf maar laat hem/haar vooral ook zelf rondlopen. Een professionele bruidsfotograaf weet wat hij/zij doet en legt diverse prachtige emoties en puurheid vast.

Bruidsfilm maken

Daarnaast is er ook nog de optie om de volledige bruiloft te laten filmen en deze uiteindelijk als ‘bruidsfilm’ opgeleverd te krijgen. Dit betekent dat gedurende de hele dag (zo ook voorbereidingen) opnames zullen worden gemaakt om geen enkel moment te missen. Met een eigen bruidsfilm zijn diverse prachtige momenten vastgelegd van de speciale dag. Zowel het bruidspaar, de gasten, de voorbereidingen, het feest en de locatie worden prachtig vastgelegd om nog jaren van te kunnen genieten. Zorg wel dat je goed geïnformeerd op zoek gaat, waarbij jullie beide een duidelijk beeld hebben van wat jullie willen en vooral ook wat jullie budget toelaat. Het is namelijk een prachtig gegeven, maar er hangt vaak ook nog een aardig prijskaartje aan waar men rekening mee moet houden.

 

Bedenk van tevoren goed wat jullie beiden vastgelegd willen hebben, op welke manier en of er ruimte voor is binnen het budget. Vergeet vooral niet te genieten en alle prachtige herinneringen vast te leggen in je geheugen!