Blokhutten, tuinhuizen, overkappingen, priëlen en veranda’s, er is zoveel keus! Ziet u ook door het bomen het bos niet meer? Wij gaan u helpen. Lugarde beschikt over drie verschillende bouwsystemen die uw keus kunnen vergemakkelijken. Elk bouwsysteem heeft namelijk een andere uitstraling. Hierdoor kunt u kiezen voor de stijl die bij u past, en komt daarna pas de keus voor een van de producten. U leest hier meer over deze drie bouwsystemen.

Het blokhut-systeem

Een van de populairste bouwsystemen is het blokhut-systeem. Dit systeem wordt gekenmerkt door overlappende hoekverbindingen. Dit zorgt voor een klassieke en landelijke uitstraling. Met een kleur verf kunt u natuurlijk er ook voor zorgen dat uw houten blokhut een andere uitstraling krijgt dan klassiek en landelijk. Hierbij kunt u uw creativiteit de vrije loop laten. Het is wel belangrijk om eerst uw hout te beschermen met een houtbehandelingsmethode.

Het Prima-systeem

Het Prima-systeem is gepatenteerd door Lugarde. Dit bouwsysteem maakt gebruik van een techniek waarbij de gefreesde wanddelen worden ingeschoven in hoekprofielen. Deze strakke hoeken zorgen voor een moderne uitstraling. Wat betreft de vorm heeft u bij dit bouwsysteem andere mogelijkheden dan bij het blokhut-systeem. Met het Prima-systeem kunt u ook kiezen tussen vijfhoekig en achthoekige vormen en daarom is dit systeem perfect als u graag een prieeltje wilt.

Het Pro-systeem

Bij het Pro-systeem worden de wand-elementen in dikke, massieve palen geschoven van 14 x 14 cm. Dit zorgt voor een moderne en robuuste uitstraling. Door aluminium strips worden de wanddelen gefixeerd in de paal, waardoor er een stevige constructie ontstaat. Dit bouwsysteem is perfect als u graag een blokhut, tuinhuis of overkapping wilt die direct de aandacht opeist. Hij is namelijk opvallend door de dikke palen, waardoor de uitstraling heel stoer is.

Weet u al wat u kiest? Neem eens een kijkje op de website van Lugarde en laat u verassen door de verscheidenheid aan producten en de drie verschillende bouwsystemen.