Black Friday pretpark aanbiedingen

0
831
Design en lifestyleDesign en lifestyle

Wil je een vrolijk dagje weg, met vrienden of met het gezin maar vind je het te duur? Wacht dan gewoon met tickets kopen tot Black Friday. Van Bobbejaanland kun je waarschijnlijk wel een leuke actie verwachten. Dit leuke familiepark is een goed excuus om eens bij de zuiderburen te gaan kijken. Vorig jaar kreeg je namelijk een Fan Pas voor dezelfde prijs als een dagticket, namelijk 35 euro. Hiermee krijg je mega veel voordeel zoals onbeperkt toegang tot het pretpark tijdens het seizoen met 10% korting in de shops, éénmalig gratis entree en korting op diverse andere leuke parken.

 

Korting op Walibi tickets
Ook Walibi Holland kan niet achterblijven. Vorig jaar had dit pretpark met spraakmakende attracties zoals Lost Gravity al dikke kortingen zoals bijvoorbeeld entreekaartjes voor maar 20 euro in plaats van de gebruikelijke prijs van 33,50. Waarschijnlijk zal er op deze Black Friday ook korting zijn op tickets. Handig als je net erachter kwam dat alle acties voor korting sparen al afgelopen zijn. De kaartjes zullen dan geldig zijn voor het komende seizoen. Dan kun jij je alvast verheugen op een leuk dagje uit met het gezin of vrienden wanneer de dagen weer langer worden. Je koopt de kaartjes gemakkelijk online.

 

Goedkoop dagje weg met kleine kinderen
Wil jij een dagje weg met de kleintjes? Ook met Plopsaland is het mogelijk om te genieten van Black Friday. Denk dan aan een korting van maar liefst 40% op de parken Plopsaland De Panne, Plopsa Indoor Hasselt en Plopsa Indoor Coevoorden op kaartjes die geldig zijn tot in januari. Of de korting dit jaar ook zo hoog is of misschien nog wel hoger is en of de termijn waarin de kaartjes geldig zijn hetzelfde blijft is nog niet bekend. Het is in ieder geval te hopen dat Plopsa dit jaar ook weer gezellig mee zal doen met de acties. Surf snel naar http://www.blackfridayshoppen.nl/ om alle aanbiedingen te bekijken.