Styling

Binnendeuren zijn meer dan enkel deuren

Wie wat verandering in huis aan wil brengen, denkt al snel aan een woonboulevard. Daar is immers genoeg te koop om het interieur een ander uiterlijk te geven en gelijktijdig te spelen met de sfeer en huiselijkheid. Minder snel wordt er aan de binnendeuren gedacht, terwijl juist daarmee de huiskamer een totaal andere look valt te geven.
Binnendeuren zijn namelijk meer dan enkel maar vormloze, witte deuren. Daarom loont het om je eens te verdiepen in het grote aanbod binnendeuren. Je zal verstelt staan van het resultaat.

Speel met de ruimte

De deuren, zeker in nieuwbouwhuizen, zijn doorgaans wit. Vaak wordt dit ook zo gelaten. Helemaal in huurhuizen, waar uiteindelijk alles weer in de oude staat gebracht dient te worden. Een enkeling wil de deuren nog wel eens verven in een tint die aansluit bij de ruimte. Dit is altijd zichtbaar en zelden mooi. Als er dan in de loop der jaren nog een paar keer overheen geschilderd wordt is de binnendeur alleen nog maar een stoorzender.

Het loont dus echt om eens om je heen te kijken naar de mogelijkheden en een binnendeur aan te schaffen die aansluit bij uw wensen. Denk hierbij aan glas in de binnendeur. Je vergroot hiermee de ruimte, maar houdt tocht buiten de deur.

Een groot aanbod

Wie thuis een witte, standaard binnendeur heeft weet dat je alle vingerafdrukken op de deuren ziet. Vooral kleine kinderen en jongeren pakken vaak het handvat niet om de deur te openen. Bij een houten deur is deze ergernis minder aanwezig.
Het aanbod is enorm groot en eigenlijk is alles wat je wilt wel te realiseren. De binnendeur mag je daarom ook als een investering in je huis zien.
Ze zijn op maat te koop of kunnen op maat gemaakt worden, waardoor je jarenlang plezier zult beleven aan de binnendeur.
De standaard witte deur hoeft niet op de stort te verdwijnen. Dit valt zelfs af te raden voor de huurwoningen. Beter kun je deze deur verpakken in folie en op een zolder of andere ruimte bewaren. Op die manier kan de deur altijd weer verwisseld worden.

Verschillende maten, verschillende prijzen

Het prijskaartje van een binnendeur hangt af van het materiaal, de grootte en de details. Glas-in-lood ramen zijn uiteraard duurder dan gewoon glas. Een bewerkte houten deur is ook iets duurder. Over deze kosten is altijd informatie in te winnen, zodat u weet waar u aan toe bent.