Slaapkamer

Bestel jouw ideale dekbedovertrek online

Geschreven door admin

Dekbedovertrekken bestel je tegenwoordig heel gemakkelijk online. Op Droomcenter.nl staat bijvoorbeeld een ruim assortiment aan dekbedovertrekken in verschillende maten, materialen en thema’s. Bovendien kun je hier alle informatie vinden die je nodig hebt bij de aanschaf van een dekbedovertrek. Welke wensen, behoeften of budget je ook hebt, je vindt hier altijd wel een geschikt dekbedovertrek. Daarnaast heeft Droomcenter.nl ook ander beddengoed, zoals dekbedden, kussens, matrassen en boxsprings. Bestel hier alle dekbedovertrekken en bedtextiel tegen een vaste lage prijs.

Welke maat dekbedovertrek heb je nodig?

Bedden kunnen verschillende afmetingen hebben en daar horen dus ook andere dekbedovertrekken bij. Doorgaans wordt er aangeraden een dekbed te nemen dat ongeveer 60 centimeter breder is dan de breedte van de matras. Meestal heb je dekbedovertrekken in de maten 140×200, 200×200 en 240×200/220 centimeter. Heb je een eenpersoonsbed van 90 centimeter breed, dan hoort hier een dekbedovertrek van 140 centimeter breed bij. Heb je een tweepersoonsbed van 180 centimeter breed, dan hoort hier een dekbedovertrek van 240×200/220 centimeter bij. Bekijk voordat je een dekbedovertrek gaat kopen welke maat matras je hebt en welke maat dekbed en dekbedovertrek hierbij past!

Welk materiaal dekbedovertrek neem je?

Dekbedovertrekken zijn er in verschillende materialen. Deze materialen hebben allemaal hun eigen eigenschappen en voordelen. Het is afhankelijk van je eigen wensen en behoeften welk materiaal je het beste kunt nemen. Katoen is bijvoorbeeld relatief goedkoop en een zachte en ventilerende stof die erg geschikt is wanneer je ’s nachts veel transpireert. Satijn is een luxe stof, die lekker glad en koel aanvoelt op de huid en dus geschikt is voor mensen die het snel warm hebben. Ook zijn er dekbedovertrekken van flanel. Deze zachte, warme stof ken je misschien wel van pyjama’s of overhemden. Door de warme eigenschappen is dit type dekbedovertrek vooral geschikt in de winter. Daarnaast zijn er nog allerlei andere materialen waarvan je dekbedovertrek gemaakt kan zijn. Lees er alles over op Droomcenter.nl.