Niets is zo fijn als een comfortabel dekbed. Niet alleen in de winter is een warme deken prettig om onder te slapen, juist ook in de zomer zorgt een goed dekbed voor de nodige verkoeling waardoor deze voorkomt dat je onnodig gaat zweten. Er is volop aanbod van zomerdekbedden, maar welke kies je en waar kun je deze kopen? In dit blogartikel lees je er alles over en kun je goed voorbereid beginnen aan je zoektocht naar een nieuw dekbed.

Een zomers en comfortabel dekbed
Een zomerdekbed kun je ook wel zien als een licht en dun dekbed dat uitstekend geschikt is voor de warme zomermaanden. De dunne structuur van de deken zorgt voor extra verkoeling tijdens zwoele nachten. Een mooie oplossing want een gewoon dekbed is al snel te warm, maar toch wensen veel mensen iets om onder te slapen. Een zomerdekbed is dan ook een slimme keuze. Naast een dun zomerdekbed, kun je ook de keuze maken voor een 4-seizoenen dekbed.

Afbeelding artikel zomers dekbed 2
Het 4-seizoenen dekbed
Wil je graag een dekbed kopen dat je het gehele jaar door kunt gebruiken? Maak dan de keuze voor een 4-seizoenen dekbed. Dit is een dekbed dat je zowel in de zomer als de winter kunt gebruiken. Dit zijn twee dekbedden die je afzonderlijk of juist samen kunt gebruiken. Zodra de kou aanbreekt, rits je de twee dekens weer aan elkaar en heb je alsnog een warme en comfortabele deken. Combineer de aankoop van je deken met een nieuw kussen en je bedtextiel is weer compleet!

Welk dekbed wens je?
Natuurlijk zijn er nog veel meer mogelijkheden en is er voor iedere slaapvoorkeur wel een dekbed te vinden. Van dunne deken tot dikkere stof en van maximaal ventilerend tot lekker warm, je vindt het tegenwoordig allemaal online!

Wil je ook graag een nieuw dekbed voor de zomer? Bekijk dan het aanbod zomerdekbedden op Smulderstextiel en kies een dekbed dat bij je past. Wil je graag eerst advies inwinnen voordat je een exemplaar koopt? Neem dan vooral vrijblijvend contact op met de klantenservice en laat je adviseren door een van de adviseurs.. Advies op maat is altijd mogelijk.