Bamboe schutting

0
1253
Design en lifestyleDesign en lifestyle

Houdt u van natuurlijk en vindt u privacy belangrijk? Dan is een bamboe schutting een aanrader. Deze mooie natuurlijke schutting is zichtdicht waardoor er geen inkijk is in uw tuin of op uw balkon. Het enige dat u dan nog hoeft te doen is genieten. Op SchuttingWinkel.com vindt u een ruim assortiment bamboe schuttingen.

Een schutting van bamboe is een mooi alternatief voor een tuinscherm van houten planken. Omdat bamboe heel fijn van structuur is, geeft dit uw tuinafscheiding een vriendelijke en natuurlijke uitstraling.

Bamboemat op rol

Een bamboe schutting koopt u niet als kant-en-klaar tuinscherm, maar als mat op rol. Daarom heeft u voor het plaatsen ook altijd een gaaswerk nodig. Maar bevestiging aan een bestaande schutting is ook goed mogelijk. Bovendien kunt u ook klimplanten tegen de bamboemat aan laten groeien. Dit past helemaal goed bij de natuurlijke uitstraling en na verloop van tijd ontstaat er dan een volledig groene tuinafscheiding.

Verschillende soorten

Er zijn verschillende soorten bamboe schuttingen die elk weer een andere uitstraling hebben. Bamboe matten van gespleten bamboe zijn dun en licht en de matten van volledige bamboestengels zijn wat dikker. Maar er is ook keuze uit verschillende soorten bamboe, wat ook de dikte en uitstraling van uw schutting bepaalt. Daarnaast is er ook verschil ik kleur. Bamboe is vaak licht van kleur, maar er zijn ook bamboestokken die van nature donkerbruin tot zwart zijn. Door de kleur is een schutting van deze donkere bamboestokken nadrukkelijker aanwezig, wat in een wat grotere tuin mooi tot zijn recht komt.

Natuurproduct

Bamboe is een natuurproduct en verandert onder invloed van het weer. Wilt u een schutting met de mooie uitstraling van bamboe, maar die helemaal weersbestendig is? Dan is er tegenwoordig ook kunststof scherm op rol in de kleur van bamboe. Dit is ook ideaal om bijvoorbeeld op een balkon te plaatsen tegen de wind.