Design en lifestyle

Wat heeft Alterdeco met kunst? Allereerst vinden wij dat producten die op ambachtelijke wijze gemaakt zijn meer uitstralen dan gefabriceerde producten.

Waarom? Omdat je hierdoor altijd met iets unieks te maken heb en zeker weet dat niemand hetzelfde in huis of op kantoor heeft. Daarnaast is kunst een zeer uiteenlopende term. Dit varieert van het materiaal, de techniek maar vooral ook de persoonlijkheid dat het object krijgt door de kunstenaar zelf.

Kunstenaar? Alterdeco ziet in een ieder die in staat is een object te creëren dat een zekere allure uitstraalt een kunstenaar. Het idee dat je een academische opleiding gevolgd moet hebben om kunst te kunnen creëren, vinden wij echt niet kunnen. Er was echter ook al kunst in de wereld voordat er een academie was, niet waar?!

Taarten - kunst - Alterdeco

Welke kunstenaars Alterdeco onderscheid

Soorten kunstenaars? Ja, alhoewel iedereen kunst kan maken zit er wel een verschil in hoe men het aanpakt. Zo heb je de kunstenaar, die kunst maakt omdat het een passie is, en niet zo zeer om er iets aan te verdienen. Zo heb je de kunstenaar, die kunst maakt en er graag iets aan zou willen verdienen en de kunstenaars die in groepsverband diverse technieken samenbrengen om zo tot nog grotere prestaties te komen en eventueel zelf een onderneming hebben.

Bij Alterdeco zijn alle soorten kunstenaars welkom!

Wat Alterdeco voor jou kan doen?

Graag zijn wij een inspiratiebron voor allen en hopen dat kunstenaars hun kunst ook met andere kunstenaars en ons willen delen. Lijkt je dit leuk, dan kunnen we ook jouw kunst op onze website plaatsen om zo andere kunstenaars weer te inspireren. Ook helpen we kunstenaars graag via onze website die wel wat zouden willen verdienen met hun kunst creaties.

Daarnaast zoeken wij ook nog de kunstondernemers (ateliers) die nog wel een extra verkoopkanaal willen gebruiken. Wil je weten hoe het werkt? Druk dan snel hier!

Boetseer - kunst - Alterdeco

Zeker langskomen!

Ben je opzoek naar kunst als een mooi geschenk of wil je zelf graag een fraai stukje kunst voor in huis of op kantoor?

Kom dan snel naar www.alterdeco.nl of stuur een email naar kunst@alterdeco.nl