5 voordelen van een losse douchecabine

0
500
Design en lifestyle

Bent u van plan om de badkamer te verbouwen? Of wil je alleen een nieuwe douche laten plaatsen? Denk dan eens aan het (laten) plaatsen van een losse douchecabine. Een losse douche cabine heeft namelijk enorm veel voordelen. Wij hebben de 5 grootste voordelen ervan hieronder op een rijtje gezet!

Overtuigd van de voordelen van een losse douchecabine? Bekijk het assortiment douchecabines op Douchezaak.nl. Bestellen kan gemakkelijk en voordelig via de webshop!

1. Geen last meer van een plakkend douchegordijn

Als u momenteel een douchegordijn in uw badkamer heeft dan weet u vast hoe vervelend dat kan zijn. Het douchegordijn waait mee met het minste briesje en plakt regelmatig aan uw lichaam als u aan het douchen bent. Dit probleem is met een losse douchecabine voorgoed opgelost. Hierdoor lijkt de douche ook meteen een stuk groter.

2. Zonder douchebak

Als u een badkamer met een ruimtelijke en luxe uitstraling wilt hebben is een losse douchecabine ook ideaal. Niet in iedere badkamer is het mogelijk om een inloopdouche te plaatsen. Handig is dat een losse douche cabine vaak diret op de tegelvloer kan worden geplaatst. Een douchebak gebruiken is dus niet nodig, dit geeft de badkamer een ruimtelijk, modern en luxe uitstraling.

3. Geen wateroverlast

Heeft u geen douchecabine? Dan kent u vast het probleem van een zeiknatte badkamer die u elke keer na het douchen moet droog maken om geen natte sokken te krijgen. Met een losse douchecabine is dit voorbij. De cabine zorgt ervoor dat de warmte en het water blijft waar het hoort.

4. Hele hoogte benut

Complete douchecabines geven vaak een claustrofobisch gevoel doordat niet de gehele hoogte wordt benut. Een losse douchecabine, zonder bovenzijde, benut wel de hele hoogte van uw badkamer.

5. Sanitair naar wens

Een complete douchecabine kopen is vaak inclusief een kraan en doucheset. Wij kunnen ook begrijpen dat u sanitair naar wens wilt kopen, bijvoorbeeld zwart sanitair voor in uw douchecabine wat tegenwoordig enorm hip is. Bij het kopen van een losse douchecabine kan je zelf sanitair kiezen.