De slaapkamer, de woonkamer of de werkkamer zijn stuk voor stuk plekken waar u zich prettig moet voelen. In de werkkamer om u goed te kunnen concentreren, in de slaapkamer om lekker uitgerust aan de nieuwe dag te beginnen! Een mooi interieur speelt hier een belangrijk rol bij. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van een houten vloer, wat ruimtes een warme uitstraling geeft! De houten vloer is slechts een voorbeeld van een mogelijkheid om uw interieur te verrijken. In dit artikel geven we u een aantal extra tips om uw ruimtes gezelliger te maken.

Tip 1: zorg voor voldoende groen in huis

Een van de aspecten die belangrijk is bij het inrichten van uw woning, is zorgen voor voldoende groen in uw ruimtes. Denk bijvoorbeeld aan kleine plantjes in de vensterbank, een mooie plant naast de bank, enzovoorts. Planten geven uw ruimtes een landelijke, gezellige uitstraling!

Tip 2: kies voor voldoende verlichting

Ook de verlichting speelt een belangrijke rol bij het bepalen van de sfeer in uw ruimtes. Door voor voldoende verlichting te zorgen kunt u zich vaak beter concentreren en lijkt een ruimte sfeervoller. Kies bij voorkeur voor moderne en duurzame ledverlichting.

Tip 3: kies voor gordijnen in uw woning

Om uw ruimtes ook in de avond gezellig te maken, is het gebruik van gordijnen aan te raden. Niet alleen in de slaapkamer, ook in uw woon- en werkkamer! In de slaapkamer kunt u kiezen voor Velux verduisterdende rol gordijnen! Deze gordijnen verduisteren uw kamer goed en kunt u kiezen uit een van de 36 kleuren.

Tip 4: zorg voor behang op uw muren

Muren zijn van zichzelf behoorlijk saai in veel woningen. Om de muren gezelliger te maken kunt u de muren voorzien van behang of een laagje verf. Het voordeel aan behang is dat u dit relatief eenvoudig aan kunt brengen. Daarbij kunt u meerdere lagen behang over elkaar heen plakken. In het geval van een geverfde muur moet u de verflaag vaak een aantal keer opnieuw aanbrengen.

Tip 5: maak gebruik van leuke kleden

Een vijfde tip om uw ruimtes gezelliger te maken is het gebruik van kleden. Kleden breken het kale van uw vloer! Daarbij zijn kleden lekker warm aan uw voeten als u aan de dag begint. U kunt kleden in verschillende uitvoeringen en formaten bestellen. Zo vindt u altijd een kleed die aansluit bij uw persoonlijke smaak en de beschikbare ruimte.