Roze is de kleur van het seizoen en Giga Meubel ziet de kleur weer steeds vaker terug in verschillende interieurs. Oudroze, zalm roze, baby roze, pastel roze of klassiek roze, het mag allemaal! Wij zijn fan van deze gedurfde kleur, maar hoe style je roze eigenlijk? Wij geven jou de vier 

beste tips om roze in huis goed te combineren!

 

Tip 1: Roze en goud

Roze en goud: wij vinden het een perfecte combinatie! De combinatie straalt rust en luxe uit. Gouden details zorgen voor een beetje glamour in huis, maar passen zo mooi bij roze dat het ook voor een heel rustig beeld zorgt. Combineer de roze fauteuil Kate bijvoorbeeld met deze gouden leitmotiv tafel en tafellamp Base Vintage Goud.

Tip 2: Pastel roze combineren

Ben je meer op zoek naar een scandinavisch en minimalistisch interieur? Dan is pastelroze zeker iets voor jou! Deze lichte, roze kleur zorgt voor e

en lieve en rustige uitstraling in huis. Pastelroze is echt heel makkelijk te combineren. Wit, grijs, aardetinten of andere pastelkleuren passen allemaal goed bij de lichtroze kleur. Wat vind jij van deze mooie Albert Kuip stoel van Zuiver?

 

Tip 3: Roze en okergeel combineren

Roze en okergeel is wat ons betreft toch wel de combinatie van aankomend seizoen! Want okergeel komen we niet alleen in de kledingwinkels tegen, maar zeker ook in de interieurzaken. Roze en geel is echt een match made in heaven! Welke tint roze je ook maar kiest, combineer het met okergele items en klaar is kees. Wat dacht je van deze okergele Woood Rocco Velvet bank of onze fauteuil Fonz in combinatie met roze accessoires?

 

Tip 4: Roze en donkergroen

Ook groen is een erg populaire kleur en we zien veel verschillende tinten groen langskomen.  Vaak wordt groen gecombineerd met houten en stalen meubels om een stoere en industriële look te creëren. Maar wist je dat deze stoere kleur ook heel goed bij het lieve roze past? Combineer jouw groene muur of jungleprintje dan met een roze velour bank of fauteuil. Geloof ons, met deze combinatie sla je de plank nooit mis! Combineer de Dutchbone Bank Chester Velvet Dark Green bijvoorbeeld met het Dutchbone kussen Spencer roze.

 

We hopen dat je met deze tips aan de slag kunt en roze in huis durft te halen. Twijfel je nog? Kom dan gerust langs in onze showroom, we helpen je met alle liefde om jouw roze interieur compleet te maken!