We hebben steeds minder ruimte voor onze spullen. Als Nederlander verhuis je gemiddeld zeven keer in je leven. Daarnaast wordt er steeds meer geld uitgegeven aan verbouwingen en renovaties van het huis. Ook komt het steeds vaker voor dat Nederlanders voor langere tijd op reis gaan. De vraag komt dan; wat doe je met je bezittingen, zoals meubilair en andere spullen?

Het huren van particuliere opslagruimte kan het antwoord bieden. Graag delen wij met jou de vier voornaamste redenen om te kiezen voor het huren van opslagruimte. Wanneer is particuliere opslagruimte in jouw geval de beste optie?

Je gaat verhuizen

Je hebt een nieuw huis gekocht, maar je moet het oude huis al uit. Wat doe je als je nieuwe huis nog niet volledig af is? Er moeten nog werkzaamheden verricht worden en het nieuwe huis is nog niet volledig toegankelijk.

Ook als je oude huis nog niet verkocht is, wil je deze zo leeg mogelijk tentoonstellen voor de verkoop. Een leeg huis lijkt namelijk groter. Overbodige spullen en meubelen moet je dan tijdelijk kwijt.

In deze gevallen kan het erg handig zijn om je spullen tijdelijk op te slaan. Heb je te maken met veel meubilair of andere grote spullen? Het huren van particuliere opslagruimte biedt dan dé oplossing.

Op wereldreis!

Je hebt hard gewerkt en zoveel mogelijk geld opgespaard. En eindelijk is het dan zo ver; je gaat op je welverdiende wereldreis! Je hebt al je huidige bezittingen niet meer nodig. Maar wat doe je als je meubelen bezit die je absoluut niet kwijt wilt, maar nergens kunt onderbrengen?

Misschien heb je het geluk dat je sommige spullen kwijt kunt bij je familie of vrienden. Mocht dit niet zo zijn, dan kan je deze spullen altijd onderbrengen met particuliere opslagruimte. Vaak betaal je hier alleen voor de m3 waar je gebruik van maakt. Je spullen staan klaar voor je bij terugkomst!

Een verbouwing

Ook bij een verbouwing kan het zijn dat je tijdelijk even ruimte tekort komt. Soms weet je niet hoe lang een verbouwing gaat duren en soms kan er iets fout gaan. Een verbouwing is al stressvol genoeg op zichzelf.

Je kunt een deel van de stress weghalen door spullen tijdelijk op te slaan. Je hoeft ze dan niet ergens te plaatsen waar ze in de weg staan. Het huren van opslagruimte zorgt ervoor dat je spullen tijdelijk staan opgeborgen. Is de verbouwing klaar? Dan haal je je spullen weer tevoorschijn.

Je hebt kostbare spullen

Of het nou gaat om een antiek meubelstuk dat al generaties in je familie zit, om dure sportartikelen of andere hobby-spullen waar je geen ruimte voor hebt. Met particuliere opslagruimte kun je deze spullen met een gerust hart achterlaten.

Met particuliere opslagruimte heb je altijd toegang tot je spullen wanneer je deze nodig hebt. En in de tussentijd staan ze veilig opgeborgen en worden ze uitstekend bewaakt.

In het noorden van het land kun je altijd terecht voor particuliere opslagruimte bij Opslagruimte Groningen (https://www.opslagruimtegroningen.nl/particuliere-opslagruimte-huren/).

Bij Opslagruimte Groningen krijg je tijdelijke opslag op maat. Elke m3 kost je slechts €0,25 per dag.

✓ Inboedelopslag

✓ Meubelopslag

✓ Garagebox huren

Opslagruimte Groningen wordt 24 uur per dag bewaakt, is 24 uur per dag beschikbaar en biedt de laagste prijzen aan!