Overig

4 Manieren waarop Self-Storage je verhuizing versoepelt

Geschreven door admin

Een verhuizing is een zeer spannend onderdeel van elk mensenleven. Sommige mensen maken dit meerdermalen mee en anderen maar een paar keer. Toch blijft verhuizen een spannende onderneming. Alles wat je bezit, van grote meubels tot souvenirs en Tupperware dozen wordt vervoert naar de nieuwe bestemming. Alle spullen zie je ingeladen worden en grote dozen vullen jouw nieuwe woning. Het is altijd een stressvolle en drukke periode van inpakken en uitpakken. Zeker wanneer je bijvoorbeeld gaat samenwonen, dan komt de inhoud van twee huishoudens samen. Het is dan een kwestie van goed de spullen uitzoeken en zien wat er allemaal dubbel is. Wil je jouw verhuizing wat soepeler laten verlopen? Kijk dan eens naar de opties van Self-Storage. Door middel van Self-Storage kun je in etappes verhuizen of alleen de belangrijkste dingen vast meenemen en de rest later uitzoeken. Dit zijn 4 manier waarop Selt-Storage jouw verhuizing veel eenvoudiger maakt.

1. Rustig de tijd om uit te pakken

Wanneer het verhuisbedrijf klaar is met hun klus, zit jij met de gebakken peren. Het nieuwe huis staat vol met dozen en je kunt het bomen door het bos niet meer zien. Het kan vaak een stuk eenvoudiger werken wanneer je een deel van de spullen kunt opslaan. Zo heb je meer overzicht en kun je gerichter beginnen met het inrichten van het huis dan halsoverkop alle dozen moeten verslepen en uitkomen. Self-Storage komt hier dus goed van pas. Je kunt bijvoorbeeld per kamer werken, of van belangrijke spullen werken naar minder belangrijke spullen. Het punt is dat je met Self-Storage de tijd hebt, je zit niet in de rommel en kunt aan de slag gaan wanneer jij dat wilt, ideaal toch!

2. Een nieuw kleurtje op de muur

De tijd tussen de opleverdatum van het oude huis en verhuizing naar het nieuwe huis kan soms krap op elkaar zitten waardoor er weinig tot geen tijd over is voor klussen en verven. Sla je spullen eerst op voordat je verhuist en heb alle tijd om eerst de muren te sauzen en nog wat nieuwe plinten neer te leggen. Al is het maar voor een dagje, het scheelt een hoop gedoe. Je hoeft niet de dozen van kamer naar kamer te slepen en een voor een de kamers te verven. Sla je spullen veilig op en ga eerst aan de slag in huis en maak het tot een droompaleis.

3. Subtiele manier van reorganisatie van spullen

Ga je samenwonen en ben je bang dat het interieur een mix van bioscoopposters, opklapstoeltjes en andere spullen die verzameld zijn tijdens de studentenperiode? Die bierflesjesverzameling hoeft nu ook niet perse een plekje in de nieuwe woning. Sla deze spullen op en zie op deze gemist worden. Is dit niet het geval, stel dan eens Marktplaats voor. Self Storage goed voor meer dan je denkt.

4. Ik zie dubbel

Wanneer je gaat samen is de kans erg groot dat je bepaalde spullen dubbel hebt. Bestek, lampen, koffiezetapparaten en noem het maar op. Je bevindt je dan in een luxe positie dat je kunt kiezen tussen welke van de twee het beste is en die gebruiken voor het nieuwe huis. Ben je bijvoorbeeld erg aan je tosti-ijzer of tweezits bankje gehecht en wil je die nog niet opgeven? Dan kun je deze ook altijd nog opslaan in de Self-Storage, wie weet krijgt deze ooit nog eens een bijzonder plekje in huis.

Maak het jezelf makkelijk en gebruik Self-Storage bij een verhuizing, zo kun je rustig verhuizen en de spullen die je nog niet weg wilt doen een onderkomen geven in de Self-Storage.

Bron:Easybox.nl