Gebruik maken van woonbeton of denkt u daar over na als alternatief voor bijvoorbeeld een houten vloer of laminaat? Woonbeton vormt een goede keuze, wij zetten de 4 belangrijkste voordelen voor u op een rij.

Woonbeton in iedere ruimte
Woonbeton is geschikt voor in iedere ruimte, u kunt daar zowel in de woonkamer, de slaapkamer, de berging als de badkamer gebruik van maken. Houd er rekening mee dat u het woonbeton in de natte ruimten dient te laten voorzien van een speciale vochtwerende sealing, zodat er geen vocht in het beton kan trekken. Dankzij de sealing kunt u door heel het huis gebruik maken van woonbeton, overal waar u wilt.

Woonbeton is slijtvast, antistatisch en vloeistofdicht
Woonbeton heeft een aantal zeer prettige eigenschappen, waardoor u er thuis lange tijd gebruik van kunt maken. Woonbeton is bijvoorbeeld slijtvast, het is van zichzelf antistatisch en bovendien vloeistofdicht. Dat betekent dat het woonbeton mooi van kwaliteit blijft, geen stof aantrekt en het geen probleem hoeft te zijn wanneer er eens een glas drinken omvalt.

Woonbeton voelt warm en comfortabel aan
Woonbeton voelt verder heel warm en comfortabel aan, het is een materiaal dat degelijkheid uitstraalt. Het woonbeton leidt tot een industriële uitstraling, terwijl u tegelijkertijd kunt rekenen op een materiaal dat langzaam opwarmt en die warmte vervolgens goed vast weet te houden. Dat maakt het heel comfortabel om thuis te komen en over een vloer van woonbeton naar de bank te lopen.

Woonbeton is uiterst duurzaam
Tenslotte is woonbeton uiterst duurzaam, het materiaal weet z’n technische en esthetische eigenschappen gemiddeld genomen 15 – 20 jaar te behouden. Dat betekent dat u met woonbeton letterlijk kiest voor een vloer waar u tientallen jaren met veel plezier gebruik van kunt maken.

Bovendien hoeft u het ook voor de woonbeton prijs niet te laten, in veel van de gevallen is het goedkoper dan een houten vloer. Het is wat dat betreft de moeite waard om u goed te laten adviseren over de mogelijkheden op het gebied van woonbeton.

Meer weten over woonbeton? Op www.woonbeton.nl vind u alle informatie over deze prachtige vloer.