Misschien lees je dit wel tijdens werktijd, wanneer je in de trein zit of terwijl je thuis op de bank zit. Als je om je heen kijkt, is de kans groot dat je een aantal beeldschermen voor je en naast je ziet. We zijn tegenwoordig omgeven door technologie. Bijna iedereen is in het bezit van een mobiele telefoon en een laptop. Deze kostbare apparaatjes worden overal mee naartoe genomen. We zijn continue online en we zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends. We kunnen gemakkelijk inspiratie opdoen via Facebook of Instagram. Dit kan variëren van kleding tot interieur design. De trends op het gebied van interieur veranderen constant. Het is lastig om al deze veranderingen bij te houden maar het is om de paar jaar wel leuk om de woonkamer of slaapkamer anders in te richten.

Zijn veranderingen altijd goed?
Verandering is vaak vooruitgang. Er is veel veranderd in de afgelope 10 jaar. Technische onwikkelingen worden steeds belangrijker op allerlei gebieden. Nu is de vraag of deze ontwikkelingen allemaal positiief zijn. Zo is het lastiger om tot rust te komen met de komst van social media. We kijken de hele dag door wat iedereen aan het doen is. Daarbij vergelijken we onszelf ook steeds met anderen. Dit kan een grote impact hebben op je zelfbeeld.

Technische ontwikkelingen op het gebied van interieur design
Technologie kan echter ook voor veel creatieve oplossingen zorgen. werestudio.com  gebruikt bijvoorbeeld technologie om een 3d impressie te maken van een interieurontwerp. Zo zie je precies of de woonkamer er net zo uit komt te zien als op de foto’s en de showroom. Hierdoor kun je gemakkelijker beslissingen maken en weet je beter of een bepaalde stijl aansluit bij je huis en de sfeer die je wilt creëeren. Technologie is dus zeker ergens goed voor!