3 voordelen van een entreemat bij de deur

0
602
Design en lifestyleDesign en lifestyle

Een deurmat is misschien niet het eerste waar je aan denkt wanneer je bezig bent met het inrichten van je kantoorpand of woning. Toch kan het een goede indruk achterlaten bij gasten en is het daarom zeker een belangrijke accessoire. Het nieuwe jaar is weer begonnen en dit betekent nieuwe kansen, uitdagingen en nieuwe momenten om te stralen. Dit doe je natuurlijk door als persoon een goede indruk achter te laten maar daarnaast kan het pand waarin je je gasten ontvangt ook invloed hebben op de eerste indruk. Daarom hier drie voordelen van een entreemat zodat jij de show steelt op je eerstvolgende afspraak.

Entreemat als warm welkom

Een entreemat ligt natuurlijk bij de ingang, net buiten of binnen het pand. Dit betekent dat het vaak het eerste is wat je gasten zien wanneer ze een stap over de drempel zetten. Een entreemat of inloopmat zorgt letterlijk voor een warm welkom. Ten eerste creëert de mat gelijk een huiselijke sfeer waardoor de gast zich makkelijk thuis voelt. Daarbij helpt het natuurlijk wanneer je gelijk een kopje koffie aanbiedt of een gesprek aangaat. Alles bij elkaar zal voor een goede sfeer zorgen.

Entreemat als vuilverwijderaar

Naast een warm welkom, is een entreemat ook praktisch. Helemaal in de dagen na de jaarwisseling draagt een goede inloopmat er aan bij dat al het vuil van het vuurwerk op straat en de overgebleven restjes oliebollen niet op de vloer komen. In het speciaal de Forbo Coral matten zijn perfect geschikt om vuil en vocht buiten te houden. Deze matten zijn geschikt voor alle soorten entreehallen. Daarnaast kun je ze ook in allerlei kleuren aanschaffen. Waardoor je de mat als echte eye- catcher neer kunt leggen, maar ook in dezelfde kleur als de vloer kunt plaatsen.

Op maat gemaakte matten

Om een mat aan te schaffen hoef je niet bang te zijn dat het niet past in je entreehal. Matten zijn namelijk op maat verkrijgbaar. Hierdoor kun je de matten zo groot of zo klein laten maken als je zelf wil. Kortom, wees dus gerust dat jouw entreehal bedekt kan worden met een prachtige mat waardoor je een schoon pand zult hebben. Tot slot geef je je gasten natuurlijk een warm welkom.