3 unieke relatiegeschenken om te geven voor kerst

0
8
Design en lifestyle

It’s the most wonderful time of the year! Kerst staat toch wel algemeen bekend als de leukste periode van het jaar. Gezelligheid, heerlijk eten, een versierde kerstboom en cadeautjes. Kerst is ook het ideale moment om jouw collega’s, klanten of andere relaties even in het zonnetje te zetten. Daarom bekijken we drie unieke relatiegeschenken die jij kan weggeven voor kerst. Met deze kerstgeschenken zullen ze jouw bedrijfsnaam deze kerst zeker niet vergeten! 

Duurzame kerstpakketten

Kerst is natuurlijk niet compleet zonder kerstpakketten. Bijna iedere werkgever deelt tegenwoordig wel kerstpakketten uit aan zijn collega’s. Wil je de ontvanger nou echt blij maken? Kom dan op de klippen met een origineel kerstpakket dat hij/zij nog nooit heeft ontvangen. Een duurzaam kerstpakket bijvoorbeeld. Het verduurzamen van onze levensstijl en het verbeteren van het milieu wordt de laatste tijd steeds belangrijker en steeds meer mensen zijn hier actief mee bezig. Daarnaast is er veel aandacht en waardering voor bedrijven en organisaties die laten zien dat ze duurzaam bezig zijn. Kerst is daarom een ideaal moment om hierop in te spelen. Ga voor een ecologisch kerstpakket dat gevuld is met natuurvriendelijke en biologische cadeaus en lekkernijen. 

Mini kerstboom

We horen vaker dat het wel wat feestelijker mag zijn op kantoor. Bezorg daarom de kerstsfeer bij jouw collega’s of klanten op hun bureau met een mini kerstboom. Je hebt de keuze uit zowel echte kerstboomstekjes als kunst mini kerstbomen voor op het bureau. Vaak is het ook nog mogelijk om versiering toe te voegen aan de boompjes, zoals kerstballen, slingers en verlichting. Hoe leuk! 

Een (mini) kerstboom is natuurlijk niet compleet zonder een bijpassende pot waar de boom instaat. Laat je logo of eigen design op de pot zetten en je hebt een echt uniek relatiegeschenk om weg te geven voor kerst.

Gepersonaliseerde kerstgeschenken

Een ander heel geweldig idee is om gepersonaliseerde kerstgeschenken weg te geven rond het einde van het jaar. Laat jouw huisstijl, logo of kerstdesign terugkomen op een product en creëer direct herkenning bij de ontvanger. Er zijn verschillende producten te bedrukken met jouw eigen ontwerp. Bijvoorbeeld een fles cava. Sowieso altijd een aanrader met de kerstdagen, maar nog leuker als hij helemaal in jouw huisstijl bedrukt is. Of wat dacht je van een gepersonaliseerd geschenkblik met kerstchocolade? Ideaal om uit te delen op kantoor of als de familie op bezoek komt, daarnaast is het blik voor langere tijd houdbaar en zal jouw bedrijfsnaam dus blijven hangen.