Interieurtips, iedereen kent ze wel. De een past niet bij je wensen, de ander past niet bij de woonstijl van je huis of valt buiten het budget dat je voor ogen hebt. Wij geven je drie simpele interieurtips waarmee je de woonkamer sfeervol kunt inrichten en voor iedereen betaalbaar is.

Kleedje en tafeltje combineren

Leg een kleed in je woonkamer en zet daar je salontafel op. Deze combinatie is in iedere woonwinkel terug te vinden en dat is niet zonder reden. De combinatie tussen het kleed en de tafel geeft vaak al een sfeervolle uitstraling aan je huiskamer. Met deze combinatie is je inrichting niet te druk maar voelt het ook niet leeg. Daarnaast is een salontafel altijd handig voor het plaatsen van je glas drinken of om even je benen te strekken na een lange werkdag.

Hang een oosterse lamp

Boven de salontafel is een hanglamp de ideale toevoeging voor je woonkamer. En wil je echt sfeer in huis brengen? Neem dan een oosterse hanglamp. Een oosterse lamp biedt veel gezelligheid en warmte wat toonaangevend kan zijn voor je huiskamer. Een oosterse lamp is online te bestellen en brengt leven in je woonkamer!

Hang je fotolijsten aan de muur

Om het helemaal af te maken zijn fotolijstjes de ideale woonaccessoires. Met lijstjes aan de muur kan je genieten van de mooiste herinneringen en vul je de lege ruimte in je woonkamer. Een fotolijstje geeft je woonkamer dus niet alleen een mooiere uitstraling maar ook nog een emotionele waarde mee.