3 manieren om een geweldige babyshower te organiseren

0
694
Design en lifestyleDesign en lifestyle

Op het moment dat een goede vriendin of bijvoorbeeld een familielid zwanger raakt, kan het leuk zijn om een babyshower te organiseren. Een babyshower is, net als bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest, een trend uit de laatste jaren. Tijdens een babyshower wordt de komst van de baby gevierd, voorafgaand aan de zware periode die volgt voor een zwangere vrouw. In dit artikel zetten we drie manieren op een rij, die kunnen helpen bij het organiseren van een babyshower. Wat zijn leuke activiteiten voor tijdens een babyshower? Heb je aan deze tips nog niet voldoende? Lees hier meer over het organiseren van babyshowers.

#1: neem allemaal een foto van vroeger mee

Tijdens een babyshower kun je verschillende activiteiten ondernemen. Het is gebruikelijk, om dit bij de zwangere vrouw thuis te doen. Laat iedereen een babyfoto opsturen! Vervolgens is het aan de zwangere vriendin om te bepalen welke foto bij wie hoort. Niet alleen is het leuk om elkaars babyfoto te bekijken, hoe roept het verhalen van vroeger op.

#2: een taart die het geslacht verklapt

Een babyshower is ook een geschikt moment om het geslacht van het kind te verklappen. Dit kun je op een unieke manier doen, aan de hand van een taart. De binnenzijde van de taart wordt hierbij gekleurd naar het geslacht van het kind. Op het moment dat de taart wordt opengesneden, zal iedereen weten of het een jongetje of meisje wordt.

#3: een taart van luiers geven aan je vriendin

Bij een babyshower mag ook een cadeau vanzelfsprekend niet ontbreken. Een passend cadeau bij een babyshower is een taart van luiers. De stapel de luiers in meerdere lagen op elkaar, in een ronde vorm. Niet alleen is dit een heel origineel cadeau, ook komen de luiers zeer waarschijnlijk goed van pas!