3 gouden planten tips voor een mooiere tuin

0
324
Design en lifestyleDesign en lifestyle

Een tuin rondom het huis hebben is de wens van iedereen. Een tuin rondom het huis zorgt voor schoonheid en verkoeling. Coniferen zoals Gele Leylandii coniferen worden vaak gekozen als een must-have plant in elke tuin. De reden is dat Leylandii coniferen behalve als tuindecoratie ook als tuinafscheiding kunnen dienen. De eigenschappen van het hebben van een sterk blad en schaduwrijke bladeren en het kunnen groeien tot een hoogte van 50 meter maken het zeer geschikt als tuin beschermer. Het is dus heel goed mogelijk om deze als rijen rond je huis of tuin te planten. Als dat alleen niet genoeg is om je tuin te verfraaien, moet je wellicht de volgende 3 tips toepassen voor een mooiere tuin.

Onkruid problemen oplossen met mulch

Een van de meest vervelende problemen bij het tuinieren is het bestaan ​​van onkruid. Hoe vaak je je gazon ook maait, onkruid zal altijd weer groeien. Dit is een serieus probleem als je een mooie tuin wilt hebben, want onkruid zal zeker de esthetiek van je tuin verpesten vanwege de aard die willekeurig groeit. Gelukkig kan dit probleem eenvoudig worden opgelost door mulch te gebruiken om enkele lege plekken in je tuin te bedekken. Mulch staat erom bekend de bodemvruchtbaarheid te verbeteren en het vocht vast te houden. Het is echter ook bekend dat het de groei van onkruid kan voorkomen. Dus door op sommige plekken in je tuin mulch aan te brengen, los je niet alleen onkruid problemen op, maar maak je ook de grond in je tuin gezonder.

Plant een hortensia

Een andere manier om je tuin te verfraaien is door Hortensia’s te planten. Dit is een prachtige paarse bloem die harmonie, vrede en liefde symboliseren. Het is een fantastische plant om in je tuin te zetten. Dat komt omdat de hortensia overvloed uitstraalt vanwege de enorme hoeveelheid bloemetjes en de mooie bolle vorm. Daarnaast is deze eenvoudig te planten. Het enige wat je moet doen is een gat graven dat 2 tot 3 keer zo diep is als de pot van de plant. Vervolgens gooi je potgrond tot de helft van dit gat en dan ben je klaar om de plant to poten.

Plant wat geel gekleurde planten

Het laatste dat je kunt proberen om je tuin te verfraaien, is door wat geel gekleurde planten te planten, zoals de eerder genoemde Yellow Leylandii-coniferen, zonnebloemen en gele tulpen. Hoewel de meeste tuinen worden gedomineerd door groen gekleurde planten, kan het nooit kwaad om eens iets anders te proberen. In dit geval is de gele kleur aan te raden omdat het je een blij gevoel kan geven. Het combineren van de ontspannen sfeer van de groene planten met de vrolijke sfeer van de gele planten is een heel goed idee om je tuin te verfraaien. Als je wat van die geel gekleurde planten of andere planten wilt kopen om je tuin mooier te maken, kun je ze krijgen bij een aanbevolen online plantenwinkel. Dus surf nu op internet en koop de planten die je nodig hebt om je tuin te verfraaien!