2x praktische benodigdheden voor een tuinfeest

0
379
Design en lifestyleDesign en lifestyle

Juist nu het buiten koud is en we gedwongen binnen moeten blijven door de coronacrisis, kunnen we niet wachten tot we weer eens een tuinfeest kunnen geven. Nu er is begonnen met de vaccinaties, kan het deze zomer zomaar weer zover zijn… Waarom zou je nu niet alvast starten met de voorbereidingen? Een aantal essentiële zaken voor een tuinfeest kun je alvast in huis halen, want: wie vroeg begint, is vaak goedkoper uit! Er is tijdens deze koude winterdagen nu eenmaal minder vraag naar zwembadjes en barbecues. Dus, pak onze lijst met 2 praktische benodigdheden voor een tuinfeest erbij en ga alvast aan de slag! Zo ben jij er straks als eerste bij als er weer een gezellig tuinfeest georganiseerd kan worden.

1. Je kunt nu alvast een datum prikken en een partytent huren

Heb jij de gezelligheid van een drankje of diner met vrienden of familie de afgelopen tijd ook zo gemist? De coronacrisis heeft veel mensen doen realiseren dat contact met naasten belangrijk voor hen is. Je bent niet de enige die niet kan wachten om weer eens een tuinfeest te geven. Als het straks zover is zal de run op partytenten waarschijnlijk groot zijn, dus kun je er maar beter vroeg genoeg bij zijn! Een partytent is essentieel voor iedereen die in Nederland een tuinfeest wil organiseren. Goed weer is nu eenmaal geen zekerheid en een datum voor jouw tuinfeest zul je toch van tevoren moeten prikken… Met een partytent boven het hoofd maken jullie er ook bij regenachtig weer een groot feest van! Woon jij in of rondom Apeldoorn, Deventer en Zutphen? Dan kun je bij deze partytentverhuur in de Stedendriehoek terecht. Via partytentverhuur Venlo bieden zij ook tenten aan zuidelijker gelegen gebieden.

2. Voldoende servies voor al jouw gasten kun je nu voor een prikkie scoren

Voldoende glazen en servies zijn essentieel als je jouw tuinfeest op rolletjes wilt laten lopen. Zeker met corona in het achterhoofd, wil je dat iedereen die zijn glas of bestek kwijt is geraakt direct een schoon exemplaar kan pakken. Maar als je zoveel servies moet aanschaffen is dat een duur grapje, toch? Ook hier geldt: begin alvast met het regelen van deze praktische benodigdheden voor een tuinfeest! Juist nu de winkels niet vol liggen met tuinservies, is het de tijd om dit te kopen. Omdat er tijdens koude winterdagen nog niet veel vraag is naar benodigdheden voor een tuinfeest, kun je deze nu voor een prikkie scoren.

Wil jij weten wat je nog meer kunt doen om jouw tuinfeest voor te bereiden? Hier lees je 3 tips voor het organiseren van een geslaagd tuinfeest.