13 Voordelen van kunstgras

0
1106
Design en lifestyleDesign en lifestyle

Er zitten vele voordelen aan kunstgras. Hier een lijstje met 13(!) voordelen van kunstgras.

Het hele jaar groen

Kunstgras. Het woord zegt het al; kunst. Omdat het geen echt gras is zal het niet verkleuren door weersomstandigheden of dergelijke. Dus u kunt genieten van een mooi groen veld, het hele jaar door!

Geen kale plekken
Kunstgras van Koopjekunstgras zal niet lijden door de zon zoals andere vele soorten kunstgras wel doen. Deze krijgen namelijk veel UV op zich waardoor het gras uitdroogt en knapt. Koopjekunstgras.nl stabiliseert het gras zorgvuldig en zal niet afbreken of kale plekken veroorzaken.

Ideaal voor mensen met hooikoorts

Iedereen die last heeft van allergie door gras zal kunstgras als een voordeel zien. Hiervan hebt u namelijk geen last meer met kunstgras.

Nooit meer sproeien in de zomer

Kunstgras heeft niet zoals echt gras water nodig. Dit scheelt je ook nog eens liters water en moeite.

Geen over mos en onkruid meer

Door de sterke rug van kunstgras zal er nooit mos of onkruid doorheen kunnen groeien. U hoeft dus niet meer onkruid te wieden.

Nooit meer grasmaaien / kantjes knippen

Doordat kunstgras niet groeit, hoeft u dus ook niet gras te maaien of kantjes te knippen. Dit scheelt vele uurtjes werk.

Bijna geen onderhoud

Kunstgras heeft amper onderhoud. Het enige wat af en toe moet gebeuren is het kunstgras even opbezemen. De reden hiervoor is dat het namelijk kan zijn dat het kunstgras plat kan gaan liggen. Als u met een harde bezem het kunstgras borstelt, staat het zo weer goed.

Bezorging binnen 5 werkdagen

Mocht u geïnteresseerd zijn in kunstgras van www.koopjekunstgras.nl, heeft u een bezorging binnen 5 werkdagen. Hartstikke snel!

Minimaal 5 jaar garantie

Bij Koopjekunstgras heeft u 5 jaar lang garantie op uw kunstgras. Mocht er een probleem zijn kunt u bij.

Op termijn goedkoper dan echt gras

Kunstgras is één keer een uitgave. Hierna hebt u er weinig kosten meer van omdat het geen water, mest of dergelijke nodig is. Uiteindelijk is het dus zeker goedkoper dan echt gras onderhouden.

Sneller droog

Kunstgras is sneller droog dan echt gras. Dit komt omdat er in kunstgras speciale drainage gaten zitten die het water afvoeren.

Altijd bespeelbaar

Met echt gras kan u het probleem hebben dat uw kind er niet op kan spelen of voetballen wanneer het erg nat is. Wanneer het gras te droog is, gaat echt gras snel kapot. Dit probleem zal u niet meer tegenkomen bij kunstgras. Kunstgras is altijd bespeelbaar.